Selecteer een pagina

Bungalow De Skuumkoppe

Waarom ‘De Skuumkoppe’? Onze bungalow is vernoemd naar de prachtige mooie witte kragen op de zee (Skuumkoppen). Als de zee flink te keer gaat, levert dit een prachtig schouwspel op waarvan u elke dag eindeloos kunt genieten, net als van onze bungalow. Onze prachtige bungalow ‘De Skuumkoppe’ is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, heerlijke open haard, meerdere flatscreen tv,s, badkamer met¬†nieuwe inloopdouche. Recent is alles opnieuw ingericht met nieuwe trap en vloeren. Onze bungalow is rook- en huisdiervrij. De Skuumkoppe is een luxe 4 /maximaal 6 persoonsbungalow ( type B) In de tuin rondom de bungalow vindt u een prachtige afgeschermde tuin met 2 leuke zithoeken. U zit helemaal priv√© in een gezellige Texelse sfeer. Op de oprit is plaats voor 2 auto’s. Vlakbij onze bungalow zijn bij de evenementenhal laadpalen voor uw electrische auto.

Benedenverdieping

Ruime en nieuw ingerichte woonkamer met een mooie 2,5 zits bank met 2 bijpassende fauteuils, flatscreen met dvd speler, open haard en een 6 persoons eethoek.

Beneden slaapkamer

Grote nieuw uitgebouwde slaapkamer met een luxe boxspring, flatscreen tv en een ruime kast met schuifwand over de gehele breedte van de kamer.

Badkamer

Nieuwe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Keuken

Klein maar fijn, maar alles is aanwezig. Magnetron, vaatwasser en een uitgebreid keukengerei om heerlijk mee te koken. U kunt uw maaltijd eten van origineel Texels servies.

Bovenverdieping

Recent hebben we een grote dakkapel geplaatst zodat er boven 2 royale slaapkamers zijn met elk twee boxspringbedden. Op de bovenverdieping is een toilet met wastafel Ook aan de kleintjes hebben wij gedacht. Er is een stevige kinderstoel en een kinderbedje standaard in onze bungalow. Er is een kinderhekje voor de veiligheid.

Wij wensen u een fijne tijd op Texel en in onze bungalow.

Vriendelijke groeten Karin en Dirk van Renselaar