Bungalow De Skuumkoppe

Waarom ‘De Skuumkoppe’? Onze bungalow is vernoemd naar de prachtige mooie witte kragen op de zee (Skuumkoppen). Als de zee flink te keer gaat, levert dit een prachtig schouwspel op waarvan u elke dag eindeloos kunt genieten, net als van onze bungalow. Onze prachtige bungalow ‘De Skuumkoppe’ is werkelijk van alle gemakken voorzien. Zo is er een vaatwasser, heerlijke open haard, meerdere flatscreen tv’s, badkamer met nieuwe inloopdouche en een grote nieuwe woonkeuken. Recent is ook alles opnieuw ingericht met nieuwe trap en vloeren. Onze bungalow is rook- en huisdiervrij. De Skuumkoppe is een luxe 4 /maximaal 6 persoonsbungalow (type B). Rondom de bungalow vindt u een prachtige afgeschermde tuin met een leuke Texelse zithoek. Daarnaast vindt u in de achtertuin een groot speel-klimnet voor de jeugd en een zandbak voor de kleintjes. U zit helemaal privé in een gezellige Texelse sfeer. Op de oprit is plaats voor 2 auto’s. Dichtbij de bungalow zijn bij de evenementenhal laadpalen voor uw elektrische auto.

Benedenverdieping

Ruime en fraai ingerichte woonkamer met een gezellige open haard en een mooie 2,5 zits bank met 3 bijpassende fauteuils. Verder staat er in de woonkamer een grote ronde boomstam design salontafel en hangt er een leuke rieten schommelstoel aan het plafond. Ook is er een grote flatscreen televisie en een dvd speler in de woonkamer aanwezig.

Beneden slaapkamer

Grote nieuw uitgebouwde slaapkamer met een luxe boxspring van 180 x 220. In de hoek van de slaapkamer is een gezellig nisje met een fauteuil en daarachter over de gehele breedte van de kamer een ruime (kleding)kast met schuifwand. Aan de wand hangt een kleine flatscreen tv. Een plafondventilator zorgt voor gezellig licht en in de zomer voor aangename verkoeling.

Badkamer

Nieuwe moderne praktische ingerichte badkamer met ruime inloopdouche met een kleine douchekop en een heerlijke stortdouche. Daarnaast bevindt er zicht een toilet en wasmeubel in de badkamer.

Keuken

Sinds juli 2020 is er een grote nieuwe keuken aangebouwd. Deze keuken is van alle gemakken en comfort voorzien. Denk hierbij aan magnetron/oven, vaatwasser en een uitgebreid keukengerei om heerlijk mee te koken. U kunt uw maaltijd eten van origineel Texels servies in de prachtige woonkeuken met goed uitzicht op op de achtertuin.

Bovenverdieping

In 2018 is er een grote dakkapel geplaatst in de bungalow geplaatst. Hierdoor zijn er nu 2 prachtige slaapkamers op de bovenverdieping. Een wat kleinere slaapkamer met een luxe 2-persoons boxspring-bed en een Texelse opbergkast. En een wat grotere slaapkamer met twee keer een eenpersoons boxspringbed en een kleine flatscreen tv. Bij de grotere slaapkamer boven zit tevens een apart toilet met wastafel. Ook heeft deze kamer een gezellige Texelse sfeer!
Natuurlijk vergeten wij de kleintjes niet… In onze bungalow is dan ook standaard een stevige kinderstoel en een kinderbedje aanwezig. Een kinderhekje bovenaan de trap zorgt daarnaast voor extra veiligheid.

Wij wensen u een fijne tijd op Texel en in onze bungalow.

Vriendelijke groeten Karin en Dirk van Renselaar